İpek Kestane – Akla Gelen İlk Marka Olmalıyız

Yıllardır Bursa’nın simgelerinden biri olan kestane şekeri üretiminde irili ufaklı pek çok üretici piyasada kendini gösteriyor. Ancak hepsinin markalaşması mümkün değil. İpek Kestane, markalaşma stratejisi içerisindeki en önemli unsur olan kurumsallaşmayı başarabilen birkaç firmadan biri. Kalite ve hizmeti en üst seviyede sunmayı amaçlayan İpek Kestane Yöneticisi Ayhan Demir sorularımızı yanıtladı..

Kestanenin tadı, şekerinin adı..

İpek gibi pişmaniye yapma hedefiyle yola çıktıklarını söylüyor İpek Kestane Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Canıgeniş ve ekliyor. Babam gösterdi bu hedefi. Biz de yıllardır ipek gibi pişmaniye üretiyoruz, dünyanın dört bucağına ihraç ediyoruz. İpek Kestane Şekeri de çok iddaalı olduğumuz bir dal. İkisinin de tadına doyum olmaz. Bizde ben bilirimcilik olmaz ama biz en iyisini üretmeyi hedefledik.